Wellicht heb je nog nooit gehoord van het merk Via vai schoenen, maar toch is dit merk schoenen razend populair aan het worden. Via vai schoenen is een merk dat zich specialiseert in damesschoenen met het oog op de luxe kant. Schoenen van Via vai kosten al snel meer dan 100 euro en zijn daarom, in vergelijking met andere merken, aan de prijzige kant.

Het bedrijf

De oprichter van Via vai schoenen richtte het bedrijf in 1992 op, met een voorliefde voor Italië, de Italiaanse design en zijn eigen passie voor schoenen. De Nederlandse eigenaar heeft jaren lang in Italië gewoond en daar zijn kennis en ervaring opgedaan, met betrekking tot de mode. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een bedrijf met gewilde items voor in iedere vrouwelijke garderobe. Het heeft anno 2019 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Denemarken en heeft daarbij nog 600 online en offline dealers van het merk. Ondanks de hoge prijs van de schoenen zie je in de producten van het bedrijf terug dat er liefde en passie in gestoken wordt. Daarbij is de kwaliteit van de schoenen meer dan uitstekend en zien ze er vrolijk en eigentijds uit. Het bedrijf wil haar eigen liefde delen met de klanten, middels de unieke schoenen die het bedrijf verkoopt. Om dit gevoel te delen gebruiken ze een bekende Nederlandse blogger, Muriëlle van Schaik. Zij is een bekende influencer in Nederland en kan met behulp van haar netwerk een hoop dames inspireren met de Via vai schoenen.

Verschillende modellen schoenen

Via Vai schoenen heeft een uitgebreide collectie damesschoenen. Het bedrijf heeft zowel hakken als sneakers in het assortiment. Een voorbeeld van een hak is de Blake City welke met haar model inspeelt op de wensen en behoeften van de vrouw, anno 2019. Deze serie heeft bijvoorbeeld een western hak en een spitse neus, waarmee het inspeelt op de western trend die dit jaar zijn intrede maakt. Daarbij hebben alle schoenen een padded voetbed wat ervoor zorgt dat het loopcomfort optimaal is, en voor minimaal 2 jaar optimaal blijft. Ook geven de specialisten van Via vai kledingadvies op de website, zodat je de schoenen goed kunt combineren met kleding uit jouw garderobe. De sneakers hebben een eigen schoenenlijn met allerlei sierlijke en tevens vrolijke dierenprints. Zo maak jij de blits op straat met elk paar schoenen van Via vai. Benieuwd geworden naar de schoenen? Van Arendonk is een verkooppunt in Nederland waar je eenvoudig kunt bepalen of de schoenen passen bij jou.