Parfum

Het is altijd leuk om parfum te geven, het is niet alleen een praktisch maar ook een elegant cadeau. Zelf vind ik de luchtjes van Givenchy erg lekker en laatst ben ik er dus achter gekomen dat dit merk ook nog leuke kleding heeft.

Kraskaart

Voor de wereldreiziger is het leuk om diegene een kraskaart van de wereld te geven. Op deze kaart kan je de bestemmingen waar je al bent geweest weg krassen waardoor deze een kleurtje krijgt. Zodoende heb je een mooi overzicht waar je al geweest bent en welke locaties je nog te gaan hebt. Deze kaart kan je dan leuk aan de muur hangen.

Zonnebril

Een zonnebril is een van die items die iedereen wel gebruikt, dus daar zal iedereen wel blij mee zijn. Verder is er heel veel keuze. Je kan gaan voor een van de populaire soorten zoals de pilotenbril. Maar je kan ook gaan voor een opvallender montuur bijvoorbeeld met ronde glazen of in de vorm van een hartje. Ook kan je voor een opvallend kleurtje kiezen, zoals rood, roze of geel.

Verzorgingspakket

Dit cadeau is natuurlijk super praktisch, want iedereen gebruikt verzorgingsproducten. Je kan er voor kiezen om een kant en klaar pakket te kopen of je kan er zelf een samenstellen. Probeer wel te bedenken als je een pakket geeft of diegene het kan gebruiken, zo heeft het niet veel zin om badparels of bruisballen te geven als iemand geen bad heeft. Soms is het dan veiliger op een douchepakket te geven. Een lekkere scrub is ook altijd een fijn cadeau.

Boek

Een leuk of goed boek kan ook een leuk cadeau zijn. Alleen moet je dan wel weten waar diegene van houdt. Bij jongere mensen worden fantasy boeken eerder leuk gevonden. Bij volwassenen gaat het meestal meer om de boodschap van een boek.

Spel

Het is altijd leuk om een spel te geven. Dan heb je altijd iets te doen op verjaardagen. Mens erger je nieten is een beetje een standaard spel geworden, dus het is wel leuk om een beetje variatie te hebben en dus ook voor een ander spel te kunnen kiezen. Quiz spellen lijken voor gezinnen en groepen altijd goed aan te slaan.

Make-up

Voor vrouwen is make-up altijd een geslaagd cadeau. Geeft echter wel een cadeau dat niet teveel afhankelijk is van de huid zoals foundation, kies dan liever voor een goede mascara of een mooie oogschaduw.