Een nieuw jaar betekent een jaar vol goede voornemens. Men wil afvallen, een maand geen alcohol drinken of geld besparen. Dat laatste kan op vele manier bewerkstelligd worden. Je kunt bijvoorbeeld van zorgverzekeraar veranderen, je boodschappen bij de Lidl doen in plaats van bij de Albert Heijn, maar je kunt ook van provider veranderen. Op het eerste oog hoeft dit niet persé tientallen euro’s op te leveren, maar wanneer je kijkt naar de lange termijn zul je merken dat je wel degelijk geld kunt besparen. Vaste telefonie wordt door velen anno 2019 niet meer gebruikt. Toch zit dit in veel gevallen nog wel in het alles in 1 pakket. Overleg daarom met jouw provider wat de beste opties zijn en hoe je het meeste geld kunt besparen. Onderstaand heb ik de drie alles in 1 pakketten op een rij gezet. Doe er je voordeel mee!

Tele 2

Tele 2 is een bekende aanbieder onder één ieder van jullie en levert al jarenlang alles voor de televisie, het internet en telefonie. Het goedkoopste alles in 1 pakket wat Tele 2 aanbiedt is het Internet light, bellen en Tv light. Dit pakket biedt alles in beperkte vorm aan. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld maar 34 zenders hebt, in plaats van de gebruikelijke 60+. Indien je geen probleem hebt met een beperkt zenderaanbod en je verder enkel geïnteresseerd bent in de bekende zenders als de NPO, RTL en Eurosport, dan is dit pakket perfect voor jou. Tele 2 biedt ook het internet basis pakket aan, welke ongeveer 5 euro per maand meer kost maar je wel in staat stelt om te downloaden, streamen en internetten tegelijkertijd. Dit abonnement is ideaal voor gezinnen of groot gebruikers van het internet.

Telfort

Telfort is een andere aanbieder van Alles in 1. Deze provider biedt een internet, televisie en bellen pakket aan inclusief 40 zenders, programma gemist, live pauzeren etc. Dit pakket bevat een goede downloadsnelheid waardoor streamen of gamen geen probleem is. Daarnaast krijg je gratis het pluspakket of FOX Sports Eredivisie.

Online.nl

Online.nl is een vrij nieuwe en goedkope aanbieder van internet en tv. Zij bieden pakketten aan zonder telefonie, wat zeer geschikt is voor starters. Je krijgt maar liefst 83 zenders op de televisie en bij elk abonnement krijg je standaard Fox Sports 1, 2 en 3. Het bedrijf scoort weliswaar wel maar een 5,9, dus het is raadzaam om na te gaan of online.nl de beste aanbieder voor jouw wensen en behoeften is.