Wanneer je voor een korte periode een auto nodig hebt, dan is shortlease de perfecte oplossing. Met shortlease heb je al binnen 24 uur de auto voor de deur staan en kun je direct op weg. Je hoeft je niet bezig te houden met verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud of pechhulp, dat is allemaal inbegrepen bij het vaste termijnbedrag. Op de website zie je bij iedere auto een prijs staan. Dit is de prijs per maand, inclusief 2.000 kilometer. Om de perfecte shortlease voor jou te regelen kun je online een offerte aanvragen. Bij het aanvragen van de offerte kun je aangeven of je genoeg hebt aan die 2.000 kilometer per maand. Is dat niet het geval of lijkt 2.000 kilometer nogal veel? Dan kun je deze gegevens aanpassen en zal een offerte op maat worden gemaakt.

Shortlease is ook zakelijk in veel gevallen de beste oplossing

Shortlease zakelijk kan de perfecte oplossing zijn als je, bijvoorbeeld, een tijdelijke medewerker aanneemt. Hij of zij kan dan gedurende de looptijd van het contract gebruik maken van de auto. Is het contract met de tijdelijke medewerker afgelopen? Dan lever je de auto net zo gemakkelijk weer in. Ook voor mensen in hun proeftijd wordt vaak gebruik gemaakt van shortlease zakelijk. Een van de voordelen van shortlease zakelijk is namelijk dat het contract na de eerste maand per dag opzegbaar is.

Een stadsauto of een flinke bak?

Je kunt online alvast zien welke auto's er beschikbaar zijn. Ga je voor een compacte stadsauto of toch voor een luxe wagen? Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen en natuurlijk je budget. Kies de auto die past bij jou en je werkzaamheden en natuurlijk de omgeving waarin je werkt. Is de auto toch te klein of te groot als je er eenmaal in rijdt? Dan kun je tussentijds gewoon wisselen. Ideaal!

Een fijne tussenoplossing

Shortlease wordt ook vaak gebruikt als tussenoplossing. Stel, je auto komt niet meer door de keuring, maar je moet nog een x-aantal weken of zelfs maanden wachten op je nieuwe auto, dan is shortlease de oplossing die je zoekt. Je zit met deze leaseconstructie niet vast aan een langdurig contract en je hebt voordelen die niet inbegrepen zijn wanneer je een auto huurt. Door gebruik te maken van korte termijn lease ben je altijd verzekerd van fijn en veilig vervoer. Is de auto niet meer nodig? Dan kun je deze, na de eerste maand, kosteloos per dag opzeggen.