Ben jij opzoek naar de nieuwste en mooiste trends voor in het jaar 2021? Van de winter trends tot aan de zomer trends. In deze blog nemen wij jou mee welk trends er in dit jaar weer terug komen of nieuw in de wereld zijn verschenen. Daarnaast geven wij ook wat merken erbij om zelf opzoek te gaan na het lezen van deze blog. Elk jaar zijn er weer nieuwe dingen die volop in de mode wereld te zien zijn. In het jaar 2020 was er bijvoorbeeld volop leren jassen bij de mannen te zien. Daarnaast was er voor de vrouwen bijvoorbeeld flared pants voor in de zomer een must om te hebben. Hieronder is dus een overzicht gemaakt van trends voor mannen in het jaar 2021.

Schoenen met grote zolen

Wat we vorig jaar al hadden gezien waren de schoenen van Balenciaga met een hele grote zool. Veel mensen schrokken van de schoenen en vonden ze maar lelijk. De echte fashionista’s hebben het risico genomen om de eerste te zijn met deze schoenen. In het jaar 2021 zijn er al wat mensen die het durven om deze schoenen te dragen. Bij veel merken is dit ook opgemerkt en hebben volop nieuwe schoenen uitgebracht met grote en dikke zolen. Sommige wat minder en sommige nog dikker en groter. Een merk zoals Iceberg of Versace zijn merken die hierop goed hebben ingespeeld. Je ziet al vaker in het straatbeeld mannen met deze schoenen.

Bodywarmer

De bodywarmer komt weer terug. Vooral bij de jongeren, voorheen werd het al gedragen door sporters of oudere mensen, maar nu komen ze weer terug in het straatbeeld. Bodywarmers met een t-shirt of een hoodie eronder is een must. Merken zoals Parajumpers, Moose Knuckles, Airforce hebben dit al in hun collectie opgenomen. Bodywarmers zitten namelijk heel lekker, het is lekker licht en het houdt je goed warm.

Schoudertassen

Accessoires zijn natuurlijk niet te missen. Luxe merken zoals Gucci, Louis Vuitton, Balenciaga zijn volop kleine schoudertassen aan het maken in hun collectie. Het is namelijk heel gemakkelijk voor de mannen. Voorheen deden ze alles in hun zakken en nu kan alles in hun tas. Kleinere merken in Nederland zijn ook op deze trend gesprongen en maken al schoudertassen. Hierbij kan je denken aan merken zoals Black Bananas, Malelions, Explicit Studios. Eigenlijk is het ook niet zo gek, want hoe leuk is een schoudertas wanneer je een rondje in de stad gaat doen of wanneer op vakantie gaat.

Tip van de blog!

Wanneer je na het lezen van de blog dus interesse hebt in één van deze trends. Neem dan gerust een kijkje bij JHP Fashion. Zij hebben een ruim aabod in deze trends en ze bieden same day delivery. Wanneer je besteld voor 1 uur, heb je het vanavond in huis!