Heb je net een nieuwe laptop gekocht en laat je hem tijdens het werken thuis vallen op een tegel en is het beeldscherm gelijk in duizend stukjes? Ik ken dit probleem! Ik heb het zelf een keer gehad en ik was heel ziek ervan. Vaak zit een ongeluk in het kleinste hoekje. Nu door COVID-19 werken veel mensen thuis en zoeken ze de lekkerste plekjes om te werken. Vaak is dit een plek op de bank of in bed en daar kan de laptop geen stevige plek hebben om goed op te staan. Het gevolg hiervan is dat de laptop snel kan vallen van het bed of de bank. Daarna kan je beeld breken en zal je het moeten repareren. Zoals ik in het begin vertelde heb ik het zelf ook al een keer gehad helaas. Ik werd toen geholpen door PcHulpNederland en ik wilde mijn ervaring met dit bedrijf delen met deze blog. Ik neem jullie mee met de voordelen van hier repareren en de stappen die het bedrijf maakt naar een laptop met een nieuw beeldscherm.

Voordelen bij PcHulpNederland

Bij PcHulpNederland is er altijd wel iemand die je vriendelijk helpt. Ik ben zelf naar de winkel gegaan om daar mijn MacBook af te geven zonder afspraak en met geen probleem vertelde ze mij dat het zal worden gemaakt. De reparatie verliep echt super snel, binnen een paar uur hadden ze het gerepareerd en kon ik weer aan de slag met de laptop. Je hebt daarbij 12 maanden garantie, ze gebruiken originele onderdelen van Apple om jouw laptop of andere Apple producten te repareren. Dit is wel fijn want je wilt geen goedkope materialen op jouw laptop die misschien minder goed werken. Daar bovenop geven ze een hele transparante opgave en vertellen ze precies wat ze gaan doen en wat het uiteindelijk kost. Je zult daarom niet onverwachte kosten krijgen achteraf. Als laatste, als je geen tijd hebt om langs te komen omdat je niet in Amsterdam woont kan je ook jouw laptop opsturen naar hun en wordt het gewoon voor je geregeld. Je MacBook is daarnaast ook verzekerd bij het verzenden.

De stappen bij PcHulpNederland

Wanneer je langskomt in de winkel zal het gewoon worden afgegeven en gerepareerd en klaar. Echter gaat niet iedereen naar de winkel omdat ze wellicht geen tijd hebben. De stappen van het opsturen van jouw laptop gaat als volgt. Je schrijft het reparatieformulier in en je krijgt een verzendlabel opgestuurd via de E-mail. Het is dus ook gratis. De volgende stap is om deze heel netjes in te pakken en af te leveren bij een PostNL verzendpunt. Zodra we jouw laptop hebben ontvangen bellen wij jou om de reparatie te bespreken. Daarna wordt het gerepareerd en weer opgestuurd. Macbook scherm vervangen doe je dus bij PcHulpNederland.